Vålerenga Skoles Musikkorps

Snarveier:
 Logg inn medlem

Rekrutteringskonsert og instrumentprøving

Vålerenga skoles musikkorps ønsker seg enda flere medlemmer!
Vi ønsker barn som skal begynne i 2., 3. og 4. klasse fra høsten velkommen til skole-korpset. Barn fra både Vålerenga skole og Brynseng skole kan være med i korpset.

For nye musikanter arrangerer vi instrumentprøving tirsdag 5. september kl. 16:00 på Vålerenga skole.

For elevene i 2. - 4. klasse på Vålerenga skole arrangerer vi også en rekrutteringskonsert på Lina Lund 31. august.
Det er oppmøte kl. 08:00 for de rekruttene som skal være med på konserten. Foreldre til rekruttene må huske å varsle skolen om at rekruttene ikke vil delta på normal undervisning før konserten er over.

(Oppdatert 30. august 2017)
(Publisert 20. august 2017)

Read file
 Instrumentprøving 5. september