Vålerenga Skoles Musikkorps
Vålerenga skoles musikkorps
 • Nyheter    • Kontakt    • Ambisjoner    • Vedtekter    • Historie    • Skjema    

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 

 

 


Glimt fra Drøbakseminaret 2013

Påmelding til Drøbakseminar

25. og 26. oktober er det igjen klart for musikkverkstedet i Drøbak. Vi oppfordrer alle våre musikanter til å delta, både de som begynte i fjor (aspiranter), rekruttene som snart skal begynne i hovedkorpset og fra hovedkorpset.
Bindende påmelding må sendes styret v/Bjørn Kåre innen tirsdag. 9. sept.

Påmelding sendes til Bjørn Kåre bkm@nfd.dep.no, eventuelt på mobil 99 27 84 61 innen tirsdag. 9. sept. Påmelding er bindende fordi vi må betale til arrangøren.

Om musikkseminaret
Seminaret finner sted på Dyreløkkeåsen skole i Drøbak fra lørdag 25. oktober (fra tidlig formiddag) til søndag 26. oktober. Vålerenga skoles musikkorps har hatt med flere musikanter gjennom flere år, og kjenner arrangøren godt. Dette seminaret anbefales. Deltakerne overnatter på skolen.

Musikantene deles inn i grupper etter instrument, alder og nivå. Instruktører hentes i hovedsak fra høyskoler og blant profesjonelle, aktive yrkesutøvere. Det deltar mange barn fra mange korps (maks antall deltakere er 500 stk). Det blir mye spilling, rytmelek, annen lek og mulighet for å få nye venner.

På søndag er det en avslutningskonsert der alle spiller i store korps (utpå ettermiddagen). Foreldrene kommer til denne konserten.

Vi får et eget klasserom til disposisjon, og her overnatter korpset.
Lørdag kveld arrangeres diverse aktiviteter (vanligvis karaoke, diskotek).

Vi trenger voksne ledere
Styret ønsker at flere foreldre får anledning til å delta på korpsaktiviteter, og dette seminaret er en gyllen mulighet til å bli kjent med musikantene våre og korpsmiljøet. Voksne spiser og sover sammen med musikantene, og sørger ellers for at alle har det bra. Deltakeravgiften for de voksne dekkes av korpset.

Praktisk informasjon / påmeldingsfrist
Hver musikant betaler kr 800, som dekker alle måltider, overnatting i klasserom og mange timer med instruksjon. Skolekorpset dekker resten av deltakeravgiften.

Vi forsøker å samordne felles transport ved at en del av foreldrene kjører til og henter barna i Drøbak.

Felles avreise fra Vålerenga skole på morgenen lørdag 25. oktober (klokkeslett avtales nærmere).

Vi håper alle musikantene våre har lyst til å være med!

(Publisert 8. september 2014)

   


 Se utsendt informasjon Read file


 

 

 

Kontakt nettredaktør: web@VaalerengaSkolesMusikkorps.no