Vålerenga Skoles Musikkorps
Vålerenga skoles musikkorps
 • Nyheter    • Kontakt    • Ambisjoner    • Vedtekter    • Historie    • Skjema    

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 

 

 


Åpning av Vålerenga Stadion
 

Vi har blitt spurt om å være med og spille på åpningen av Vålerenga stadion, og det gleder vi oss veldig til!
Vi skal spille på torget foran stadion både lørdag 9. og søndag 10. september. I tillegg spiller HK i Vålerenga Kirke søndag, før vi går i tog fra kirka til stadion.

Lørdag 9. september (gjelder kun hovedkorpset):
Når: kl. 11.40
Hvor: Parkeringsplassen ved Scandic hotel Helsfyr
Antrekk: VIF drakter/supporter utstyr eller fritt antrekk
Korpset spiller kl. 12:15 og vi ønsker at alle foreldre er med for å skape stemning. Etter endt spilling kan musikantene gå hjem eller følges av foreldre.
Alle i korpset får gratis inngang til damekampen som er kl. 15.00
Det blir noe ventetid for de musikantene som vil se kampen, men det kommer til å være mye aktiviteter som det kan være moro å delta på. Eks. Hoppeslott, ansiktsmaling etc.

Søndag 10. september (gjelder alle):
Når: kl. 12.45
Hvor: Vålerenga kirke
Antrekk: Hovedkorpset - Full uniform, inkludert noteveske, båtlue, svarte sko, svarte sokker og korps t-skjorte under uniform. De som rykket opp i hovedkorpset sist tirsdag og ikke har uniform stiller i korpsgenser. Alle tar med instrumenter, noteklyper og noter som de får beskjed om fra Nora. Nye musikanter spiller det de klarer.
Aspiranter og rekrutter kan ha på korpsgenser og jeans/mørk bukse, svarte sko og svarte sokker.
Programmet: I samarbeid med kirken, Klanen, VIF og Vålerenga Janitsjar skal vi skape stor stemning før den offisielle åpningen av stadion. Det starter med familiegudstjeneste i kirken (kl 13), stort felles tog fra Vålerenga kirke til stadion (start ca kl 14) og spilling ved stadion (ca kl 15).
Korpset skal spille inne i kirken. Det er ventet masse folk i kirken. Etter gudstjenesten vil korpset gå foran i toget, etterfulgt av janitsjaren til den nye VIF stadion. I toget går klanen og befolkningen på Vålerenga og Etterstad.
Vi ønsker også alle foreldre med denne dagen for å skape stemning. Aspiranter og rekrutter kan delta i toget og gå bak hovedkorpset, men vi ønsker at foreldre er med å passer på. NB!! De av musikantene som ikke kan gå hjem alene må bli hentet av foreldre etter endt spilling lørdag og søndag.

   
 

 

 

Kontakt nettredaktør: web@VaalerengaSkolesMusikkorps.no